Videojet 1220

Videojet 1220

Dizajniran za manje zahtevne aplikacije, pri malim i srednjim brzinama rada i kapacitetima, sa ispisom do četiri reda teksta. Printer je konstruisan da podrži i isprati rad vaše proizvodne linije.

Opširnije...

Videojet 1530

Videojet 1220

Dizajniran za dugu eksploataciju (pet godina bez servisiranja), pri srednjim brzinama rada i kapacitetima, sa ispisom do pet redova teksta. Printer je konstruisan da podrži i isprati rad vaše proizvodne linije.

Opširnije...

Videojet 1520

Videojet 1520

Videojet 1520 kontinualni ink jet printer iz Videojet Techologies Inc. je prvi iz nove linije printera koji postavlja više standarde u obeležavanju, uz maksimalnu iskorišćenost vremena rada. 

Opširnije...

Videojet 1710

Videojet 1710

Za aplikacije koje zahtevaju lako čitljive kodove na tamnim ili materijalima teškim za obeležavanje, Videojet je dizajnirao novi Videojet 1710 ink jet printer za male karaktere.

Opširnije...

Videojet 1650

Videojet 1650

Ako su vam maksimalna raspoloživost i efikasnost opreme važni faktori u vašem poslu, onda je Videojet 1650 uređaj za vas! Njegova napredna svojstva i alati pomažu u smanjenju zastoja uređaja, te povećavaju njegovu raspoloživost.. Videojet 1650 je idealan za celodnevno višečasovno pisanje u više smena, sa brzinama linije do 293 m/min.

Opširnije...

Videojet 1550

Videojet 1550

Ako su vam maksimalna raspoloživost i efikasnost opreme važni faktori u vašem poslu, onda je Videojet 1550 uređaj za vas! Njegova napredna svojstva i alati pomažu u smanjenju zastoja uređaja, te povećavaju njegovu raspoloživost.. Videojet 1550 je idealan za celodnevno višečasovno pisanje u više smena, sa brzinama linije do 278,6 m/min.

Opširnije...

Videojet 1610

Videojet 1610 Dual Head

Obeležavanje bez zastoja u radu sa brzim aplikacijama za veću produktivnost. Čak do pet linija ispisa visokog kvaliteta i čitljivosti  na linijama velike brzine.. Potpuno novi Videojet 1610 ink jet printer je konstruisan za korisnike koji imaju visokoproduktivne proizvodne linije i kojima je potrebno konstantno obeležavanje, obezbeđujući do 12.000 radnih sati proizvodnje pre zahteva za redovnim servisom. Novi sistem za iskorišćavanje isparenja omogućava duže vreme rada bez intervencija.

Opširnije...

Videojet 1610 Dual Head

Videojet 1610 Dual Head

Obeležavanje bez zastoja u radu sa brzim aplikacijama za veću produktivnost. Duple glave omogućavaju naprednije formate ispisa, kao i rad na dve linije u isto vreme sa jednim uređajem. Potpuno novi Videojet 1610 ink jet printer je konstruisan za korisnike koji imaju visokoproduktivne proizvodne linije i kojima je potrebno konstantno obeležavanje, obezbeđujući do 12.000 radnih sati proizvodnje pre zahteva za redovnim servisom. Novi sistem za iskorišćavanje isparenja omogućava duže vreme rada bez intervencija.

Opširnije...

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена