Videojet DataFlex Plus

Videojet DataFlex Plus

Videojet DataFlex plus termal transfer overprinter (TTO) obezbeđuje štampu visoke rezolucije, a istovremeno svodi na minimum zastoje u radu i troškove koji su vezani za pucanje ribona i promene u tipu pakovanja. Takođe, DataFlex Plus obezbeđuje najbolju produktivnost i efikasnost u štampanju promenljivih podataka kao što su datum, vreme, lutrijski brojevi, bar kodovi, uvozne i izvozne deklaracije, marketinške informacije na foliji fleksibilnog pakovanja, etiketama ili plastificiranim karticama.

Opširnije...

Videojet DataFlex 6320

Videojet DataFlex 6320

Videojet DataFlex 6320 termal transfer overprinter (TTO) obezbeđuje štampu visoke rezolucije, a istovremeno svodi na minimum zastoje u radu i troškove koji su vezani za pucanje ribona i promene u tipu pakovanja. On predstavlja noviju i unapređenu verziju klasičnog DataFlex 6320 štampača i dostupan je u dve veličine glave (od 32 mm i 53 mm). Takođe, DataFlex 6320 obezbeđuje najbolju produktivnost i efikasnost u štampanju promenljivih podataka.

Opširnije...

Videojet 6210

Videojet 6210

Videojet® 6210 Thermal Transfer Overprinter nudi dokazano i pristupačno rešenje za korisnike koji su spremni da svoja nedigitalna rešenja, kao što su hot stamp ili rol-koder printeri zamene digitalnim. Videojet 6210 pruža maksimalnu pouzdanost i efikasnost u štampanju promenljivih poruka visoke rezolucije na fleksibilnim pakovanjima i etiketama - po pristupačnim cenama.

Opširnije...

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена