Videojet 1520

Videojet 1520

Videojet 1520 kontinualni ink jet printer iz Videojet Techologies Inc. je prvi iz nove linije printera koji postavlja više standarde u obeležavanju, uz maksimalnu iskorišćenost vremena rada. 

 

Primer štampe

 

Dizajniran za srednje kapacitete proizvodnje uz napredne zahteve za softverskim povezivanjem, Videojet 1520 je idealan za industriju hrane i pića, hemijsku, farmaceutsku i industriju lične nege/kozmetike. Programiranje Videojet 1510 je jednostavno preko USB porta, što omogućava brzu razmenu i štampanje podataka, kao i čuvanje poruka. Pogodnost kontrole i dijagnostike sa udaljenog mesta preko mogućnosti Etherneta povezujući se preko softvera Connector omogućava jednostavnu promenu poruka u realnom vremenu.

Jednostavnija upotreba

Inovativne karakteristike čine upotrebu printera jednostavnijom nego ikad. Glava za štampanje se automatski kalibriše i sama se čisti u cilju kostantno visokih performansi i dužeg vremena rada. Sistem dopune fluida korišćenjem smart kertridža sprečava prosipanje tečnosti tokom zamene kertridža - smanjujući otpad i operativne troškove.

Manje održavanja

Čak do 12.000 radnih sati  pre potrebnog preventivnog održavanja. Poruka upozorenja se pojavi na ekranu kada je vreme da se ventilsko filterski blok zameni - nema više prljave zamene filtera.

Superioran kvalitet štampe

Linija 1000 ink jet printera daje najjasnije kodove. Ona obezbeđuje superiran kvalitet štampe garantujući precizno plasiranje kapljica mastila - iznova i iznova. Dinamička kalibracija održava konstantan kvalitet ispisa, čak i ukoliko se uslovi 

 

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена