Videojet 1610 Dual Head

Videojet 1610 Dual Head

Obeležavanje bez zastoja u radu sa brzim aplikacijama za veću produktivnost. Duple glave omogućavaju naprednije formate ispisa, kao i rad na dve linije u isto vreme sa jednim uređajem. Potpuno novi Videojet 1610 ink jet printer je konstruisan za korisnike koji imaju visokoproduktivne proizvodne linije i kojima je potrebno konstantno obeležavanje, obezbeđujući do 12.000 radnih sati proizvodnje pre zahteva za redovnim servisom. Novi sistem za iskorišćavanje isparenja omogućava duže vreme rada bez intervencija.

Napredne mogućnosti

Videojet 1610 može da štampa do 5 redova štampe visoke rezolucije pri brzinama štampe u jednom redu do 293 m/min, u dva reda do 146 m/min u matrici 7x4 tačaka. Videojet 1610 je konstruisan za štampanje kodova 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, bez prestanka i sa produženim vremenom rada pre potrebe za održavanjem. Videojet 1610 predstavlja savršeno rešenje za visokoproduktivne proizvodne linije, kao što su u industriji hrane i pića.

Dupla glava

Videojet 1610 DH ima dve odvojene glave, koje mogu raditi u isto vreme na dve različite linije, ispisujući dva različita teksta ili pisati zajedno na jednom proizvodu.

 

Jednostavan za održavanje

Ventilsko - filterski blok objedinjuje ključne komponente sistema toka i filtracije mastila printera u jednu celinu i zahteva redovan servisna svakih 12 000 sati radnih sati. Zamena ventilsko - filterskog bloka je jednostavna i bez nereda, osmišljena je tako da je korisnik sam može izvršiti za 30 minuta, bez potrebe za dolaskom obučenih tehničara. Printer omogućava pregled preostalog vremena za koje ventilsko - filterski blok mora biti zamenjeno.

Superiorna zaštita od spoljnih uticaja

Printer poseduje IP65 stepen zaptivenosti od vode i prašine koja pruža superiornu zaštitu od uticaja radne sredine, bez potrebe za fabričkim vazduhom. Dodatno, sistem za prikupljanje isparenja smanjuje upotrebu razređivača i pruža duže vreme rada bez zamene fluida.

Smanjeni troškovi, održavanje

Videojet 1610 poseduje novo rešenje ispiranja glave na početku i na kraju rada za štampanje koji pruža maksimalno iskorišćenje vremena rada, odnosno rad bez zastoja. Kao i ostali printeri iz Linije 1000, Videojet 1610 poseduje jedinstveni Smart Cartridge System ili "pametni patron". Očitavanjem ugrađenog mikročipa, printer identifikuje da li su stavljene odgovarajuće tečnosti u cilju sprečavanja grešaka izazvanih upotrebom neadekvatnih tipova mastila ili zamenom mesta mastila i razređivača. Štedeći vreme i novac, Smart Cartridge System dizajniran tako da kompletno izdrenira kontejner sa tečnošću, bez ostatka. Dizajn „igla i septum" eliminiše potrebu operatera za sipanjem mastila, sprečavajući prosipanje i bacanje tečnosti.

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена