Etipack Strong

Etipack Strong

Etipack Strong je automatska etiketirka koja kombinuje snagu, pouzdanost i pristupačnu cenu, samim tim pokriva veliki broj različitih aplikacija etiketa. Novi hibridni step motor je doprineo značajnu uštedu troškova u poređenu sa konkurentnim modelima, a još uvek predstavlja solidan i pouzdan model etiketirke, dostupan sa glavom širine 100 mm i 200 mm.

Opširnije...

Videojet 9550

Videojet 9550

Videojet 9550 predstavlja revoluciju među sistemima za štampanje i nanošenje etiketa. U poslednjih 20 godina osnovni dizajn print & apply uređaja je ostao u suštini ne promenjen. Napredni dizajn ovog uređaja eliminiše sva mehanička podešavanja, pokretne delove i slabe tačke starijih modela, samim tim doprinosi većoj pouzdanosti samog uređaja i manje popravki i servisa. Koristeći tehnologiju Inteligentnog kretanja (Intelligent Motion™), čitava mašina je automatski precizno kontrolisana. Osim što štampa etikete, Videojet 9550 ih i direktno nanosi na proizvod, tako da vam aplikator etiketa i nije potreban.

Opširnije...

Etipack Whizzy 450

Etipack Whizzy 450

Whizzy 450 je dispanzer idealan za lepljenje velikih dimenzija listova (A3) i obično se koristi za lepljenje etiketa na kartone, tacne za kolače i ravne kutije.

Opširnije...

Etipack Miniwhizzy

Etipack Miniwhizzy

Miniwhizzy je najmanji dostupni dispenzer, sa jednosmernim motorom i mogućnošću dostizanja brzine do 60 metara u minutu za distribuciju proizvoda do 150 mm širine.

Opširnije...

Etipack Whizzy Roll

Etipack Whizzy Roll

Whizzy Roll je dispenzer koji seče i lepi etikete na kontinuiranoj traci, kako od papira tako i od plastike. Mark senzor daje zaustavni signal mašini koja seče proizvod i lepi ga. Sečenje može biti izvršeno bez mark senzora, postavljanjem parametra preko opcione tastature.

Opširnije...

Strana 1 od 2

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена