Videojet 1710

Videojet 1710

Za aplikacije koje zahtevaju lako čitljive kodove na tamnim ili materijalima teškim za obeležavanje, Videojet je dizajnirao novi Videojet 1710 ink jet printer za male karaktere.

 

Štampač koristi visokokontrastne pigmentne boje da stvori svetle, čiste kodove na površinama na kojima standardne boje nisu efikasne, odnosno na površinama kao što su obojena stakla, gume, plastični kablovi, tamni kartoni. Ima mogućnost štampe različitih fontova na više jezika, kao i linearnih bar kodova, 2D DataMatrix kodova, logotipa i grafike.


Napredne mogućnosti:

  • Inovativni dizajn;
  • Visoki kontrast pigmentne boje stvara svetle, čiste kodove na tamnom površinama;
  • Više tipova konekcije čini integraciju i povezivanje jednostavnom;
  • Do 5 linija štampe visokog kvačliteta brzinom do 271m/min;
  • Jednostavan za održavanje;
  • Do 4 000 sati rada pre potrebnog redovnog servisa;
  • Modularno jezgro dizajnirano za predvidljivo i lako održavanje;

 


Dizajn glave za štampu produžava intervale između čišćenja:

  • Napredni Clean FlowTM dizajn smanjuje učestalost čišćenja glave
  • Glatka površina za lako čišćenje od pigmentnog mastila


Jednostavno održavanje, pouzdan rad

Videojet 1710 ima Clean FlowTM dizajn, koji maksimizuje rad smanjujući učestalost čišćenja glave štampača čak i prilikom korišćenja najzahtevnijeg pigmentnog mastila. Videojet 1710 koristi dokazani Smart CatigeTM sistem fluida koji je u upotrebi u desetinama hiljada proizvodnih linija širom sveta. Očitavanjem ugrađenog mikročipa, printer identifikuje da li su kertridži sa fluidima stavljeni na odgovarajuće mesto, pa na taj način sprečava greške izazvane upotrebom neadekvatnih tipova mastila ili zamenom mesta mastila i razređivača. Štedeći vreme i novac, Smart Cartridge System dizajniran tako da kompletno potroši fluide, bez ostatka. Dizajn „igla i septum" eliminiše potrebu operatera za sipanjem mastila, sprečavajući prosipanje i bacanje tečnosti.

Dizajniran da pruži pouzdan rad i u povremenim proizvodnjama, Videojet 1710 može da se stavi u "standby" mod i zahvaljujući sistemu održavanja toka mastila da ne štampa i do 2 nedelje, id a pri ponovnom startovanju bude spreman za štampanje za manje od 6 minuta. Ovo je omogućeno automatskim ispiranjem u proceduri gašenja printera, softverski kontrolisanim mešanjem mastila tokom perioda kada je printer ugašen, posebnim dizajnom Cora za rad sa pigmentnim mastilima. Zamena Cora je jednostavno i čisto, i može ga izvršiti is am korisnik nakon obuke. Filter i ostale komponente koje se periodično menjaju su pozicionirane u printeru na mestima koja omogućavaju lako i jednostavno održavanje.

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена