Etikete

Etikete

Samolepljive etikete su najbolji opis Vašeg proizvoda. One mogu biti slika, ilustracija ili tekst na samom proizvodu koji će pružiti osnovne informacije o njemu i tako biti najbolja reklama Vašeg prozvoda. Kod nas možete nabaviti samolepljive etikete raznih dimenzija i materijala, kao i ribone potrebne za štampanje. Takođe su u ponudi štampači etiketa, različitih širina štampe i rezolucija.

 

Ribbon za štampačePrimena samolepljivih etiketa u rolnama je višetruka. Kao deo ambalaže ili kao deklaracija mogu se koristiti u svim proizvodnim procesima i trgovini; u prehrambenoj, farmaceutskoj, motornoj, kozmetičkoj, tekstilnoj industriji i sl.

Izbor etikete zavisi on njene primene, pa tako etikete mogu biti, zavisno od materijala od kog se prave :

  • direct termal etikete ili termalno osetljive (primena kod direct termal tahnologije štampe, koje koriste, između ostalih, i digitalne vage, koje mogu biti obične ili oslojene sa jednim ili dva sloja, tačnije odozgo i odozdo, kako bi se zaštitile od hemijskih oštećenja, kao što je probijanje mast );
  • termal transfer etikete (primena kod termal transfer tehnologije štampe, koju koristi većina bar-kod štampača);
  • specijalne (to su etikete od specijalnih materijala, kao što su samolepljivi tekstil za lepljenje unutar obuće ili na tepihe, zatim tekstilne etikete  ili samolepljivi materijali koji podnose visoke temperature i sl.)

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена