Wolke m600 basic

Wolke m600 Basic

Industrijski dizajn. Superioran kvalitet štampe uz čist rad bez mrlja od mastila. Wolke m600 basic termalni ink jet printer je dizajniran za jednostavno korišćenje, po svim pravilima industrijskog dizajna koja se primenjuju u uslovima savremenog pakovanja. Pogodan za široki opseg primene u industriji, m600 basic je jednostavanza upotrebu uz intuitivno rukovanje i štampu na malim površinama.

Opširnije...

Wolke m600 advanced

Wolke m600 advanced

Wolke m600 advanced je napredni termalni ink-jet štampač koji je sposoban za višestruko označavanje sa kvalitetnim ispisom u visokoj rezolouciji na raznim površinama, od kartona  do plastike i stakla. On je sposoban za pisanje raznih varijabilnih podataka, kao što su rokovi trajanja, realni sat, bar-kodovi, 2D DataMatrix kodovi, logoi, brojači itd. Takođe, m600 advanced se može integrisati sa kompleksnim automatizovanim sistemima.

Opširnije...

Videojet 8510

Videojet 8510

Videojet 8510 pruža impresivnu kombinaciju funkcionalnosti i jednostavnosti u jednom uređaju. Dizajniran da odgovori na sve potrebe industrijske proizvodnje, Videojet 8510 je idealno rešenje za označavanje svih proizvoda. Sastavljanjem velikog LCD touchscreen ekrana od 8.4" i specijalne patentirane HP tehnologije ketridža mastila, ovaj uređaj predstavlja korak napred u polju jednostavnosti korišćenja.

Opširnije...

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена