Videojet DataFlex 6320

Videojet DataFlex 6320

Videojet DataFlex 6320 termal transfer overprinter (TTO) obezbeđuje štampu visoke rezolucije, a istovremeno svodi na minimum zastoje u radu i troškove koji su vezani za pucanje ribona i promene u tipu pakovanja. On predstavlja noviju i unapređenu verziju klasičnog DataFlex 6320 štampača i dostupan je u dve veličine glave (od 32 mm i 53 mm). Takođe, DataFlex 6320 obezbeđuje najbolju produktivnost i efikasnost u štampanju promenljivih podataka.

Videojet DataFlex 6320 u akciji

Povećanje produktivnosti linije

DataFlex 6320 sadrži jedinstveni "ribbon drive" sistem vođenja ribona sastavljen od samo nekoliko delova, koji povećava mehaničku pouzdanost samog printera, a prilikom održavanja i procedure zamene ribona smanjuje zastoj u radu. Zategnutost ribona se u procesu rada konstantno kontroliše i dovodi na optimalan nivo. Dužina ribona od 1000 metara je najveća standardna dužina ribona na tržištu. Korišćenjem ovako dugog ribona obezbeđuje se smanjenje broja zamena ribona i time povećava efikasnost proizvodne linije. DataFlex 6320 koristi najjednostavniju TTo ribon kasetu na tržištu, zbog čega su promene ribona brže, jednostavne i gotovo bez greške.

Najniži troškovi eksploatacije

Videojet DataFlex 6320 kasetaDataFlex 6320 je dizajniran da snizi ukupne troškove eksploatacije. Bi-direkcioni pokretač ribona u printeru omogućava kvalitetno namotavanje ribona, čime se neiskorišćeni deo ribona ponovo može koristiti za štampu.

Razmak od 0.5mm između dve štampe (od početka do kraja rolne ribona), utiče na povećanje broja otisaka po rolni, čime se povećava iskorišćenost ribona. Bi-direkcioni pogon eliminiše duplu štampu i omogućava konstantni kvalitet otiska. Jedinstvenom tehnikom uštede ribona, koja funkcioniše i u kontinualnom i u koračnom modu, DataFlex 6320 omogućava štampanje u rasteru i time sa na pola smanjuju troškovi trake i udvostručuje broj otisaka na rolni.

 

 

 

Maksimalna fleksibilnost

Videojet DataFlex 6320 stampaDataFlex 6320 je printer nove generacije i standardno ima mogućnost rada i u koračnom i u kontinualnom modu. Sa aspekta pravca kretanja folije printer može biti levi ili desni - prilagođavanje je brzo i lako i sve to u istom uređaju.

Ovaj fleksibilni sistem eliminiše potrebu za dodatnim ulaganjem u više printera ukoliko se zahtevi proizvodnje promene. Serial, Ethernet i USB standardi komunikacije čine komunikacioni paket ovog printera potpunijim u odnosu na sve konkurentske printere. Takođe, kod DataFlex printera je moguće pomoću jednog kontrolera kontrolisati do četiri printera.

 

 

Lak za obuku i korišćenje

CLARiTY interfejsKorisnički interfejs, WYSIWYG displej, touch screen panel u boji, čije se komande zasnovane na ikonama vrlo lako nauče, utiču na smanjenje grešaka u radu sa printerom. Tri nivoa zaštite po sistemu lozinki pružaju dodatnu bezbednost u radu. Čitav interfejs printera je preveden na naš jezik, tako da je upravljanje još lakše. Dijagnostika na licu mesta ubrzava i olakšava rešavanje mogućih problema čime se smanjuje zastoj u radu i olakšava održavanje printera.

 

 

 

 

 

 

 Zaštita za teške radne uslove

DataFlex IP65 i IP55 zaštita

DataFlex 6320 model 53mm je dostupan i u kućištu sa zaštitom IP64, pri čemu je kontrolna jedinica sa grafičkim ekranom u zaštiti IP55.

  • Poboljšana zaštita od prašine i vode;
  • Idealan za sredine gde se dosta prska vodom;

 

 

 


Visoko kvalitetna termal transfer štampa

DataFlex 6320 stampa 2DataFlex 6320 štampa poruke visoke rezolucije na najrazličitijim fleksibilnim pakovanjima, etiketama i drugim materijalima. DataFlex 6320 sistem omogućava štampanje on-line promenjivih i realnih podataka, kao što su rok trajanja, realno vreme, kodovi sirovina, sastav proizvoda, bar kodova i logoa u visokoj rezoluciji.

Ovaj efikasni printer je jako pogodan za aplikacije u pakerajima za štampu na folijama za pekarske proizvode, na pakovanjima zamrznute i hrane koja se čuva u frižideru, na kesama sa svežim i suvim voćem, raznim pakovanjima mesa, kafe, komponenata za kompjutere i farmaceutskih proizvoda.

 

 

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена