Videojet 8510

Videojet 8510

Videojet 8510 pruža impresivnu kombinaciju funkcionalnosti i jednostavnosti u jednom uređaju. Dizajniran da odgovori na sve potrebe industrijske proizvodnje, Videojet 8510 je idealno rešenje za označavanje svih proizvoda. Sastavljanjem velikog LCD touchscreen ekrana od 8.4" i specijalne patentirane HP tehnologije ketridža mastila, ovaj uređaj predstavlja korak napred u polju jednostavnosti korišćenja.

Jednostavno korišćenje

Videojet 8510

Intuitivni ekran od 8.4" i touchscreen interfejs omogućavaju operatoru da brzo i jednostavno konstatuju stanje printera, provere trenutno učitani posao, nivo mastila u ketridžu i ostale informacije o liniji - i to sve sa početnog ekrana. Izgled touchscreen menija je sličan onome kakav možemo naći kod običnih mobilnih telefona ili kompjutera, što operateru olakšava korištenje uređaja.

 

 

Manje održavanja

Videojet 8510 sadrži solid state elektroniku, te nema rotirajućih ili pomerajućih delova, pa nije potrebno imati u rezervi skupe delove, a takođe ne zahteva česte skupe servise. Jednostavno obrišite i očistite glavu ako je zaprljana ili zamenite ketridž mastila, ako je prazan. U bilo kom slučaju ovi poslovi ne zahtevaju nikakav poseban trening.

Pošto u glavi štampača je sadržan ketridž mastila, svaka njegova zamena osvežava printer i dovodi ga u "skoro novo" stanje. Pošto zamena ketridža mastila zahteva manje od minute, vaša proizvodna linije neće ispaštati zastojem. Takođe ketridž je 100% zatvoren tako da ne postoji nikakva šanse da se desi prosipanje mastila.

 

Eleminišite greške u kodiranju

Videojet 8510

Videojet 8510 je dizaniran da besprekorno radi sa CLARiSOFT programom za kreiranje poruka. Sa CLARiSOFT-om, korisnici mogu da kreiraju poruke direktno na kompjuteru, udaljeni od proizvodnje i distrakcija proizvodnog pogona, kao što su buka, temperatura, vlaga i sl. Nakon kreiranja poruke ona se preko Etherneta ili neke druge konekcije može direktno prebaciti na printer. Poruke u CLARiSOFT programu i na Videojet 8510 i na štampi izgledaće potpuno isto, zahvaljujući njegovom WYSIWYG interfejsu.

 

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена