Videojet 3120

Videojet 3120

Videojet 3120 nudi izuzetnu brzinu i kvalitet i najbrži je printer za obeležavanje u svojoj klasi. Dostiže brzinu obeležavanja do 1.200 karaktera u sekundi i rad na linijama brzine do 10 m/s. Čak i na brzim linijama daje konstantno, trajno obeležavanje u više redova bez gubitka kvaliteta.

Laserska štampa

Visok nivo univerzalnosti

Ovim printerom se mogu štampati kompleksne alfanumeričke informacije u više redova, mogu se koristiti setovi karaktera različitih pisama, grafike i mašinski čitljivi kodovi. Informacije, kao što su datum proizvodnje i isteka roka proizvoda, brojevi za dokumentaciju, sistemski kodovi, ID matriks i bar kodovi, redni brojevi, brojevi lota, čak i informacije o sadržaju i težini, se lako i brzo obrađuju i štampaju.

Obeležava različite vrste materijala

Videojet 3120 može da obeležava različite vrste materijala. Ovo uključuje specijalne farmaceutske kontejnere, papir, pakovanja od iverice i kartona, PET ambalažu, elektronske i poluprovodničke ploče, delove automotive za proizvodnju vozila, čak i ekstrudirane proizvode kao što su zaptivači, profili i cevi.

Laka integracija

Kompaktan dizajn i fleksibilne standardne komponente omogućavau brzu i jednostavnu integraciju. Za instalaciju u uslovima gde nema mnogo prostora, glava lasera Videojet 3120 se može postaviti korišćenjem usmerivača laserskog snopa. Ovo znači da se i najkomplikovanije aplikacije mogu razrešiti. Laserski zraci se mogu emitovati i pod uglom od 0 stepeni (tj. pravo) ili pod uglom od 90 stepeni. Takođe, postoji veliki izbor sočiva i fleksibilnih korisničkih intefejsa.

Superiorne brzine

  • Bez gubitka kvaliteta na brzim linijama
  • Kompleksne opcije obeležavanja
  • Jednostavna integracija zahvaljujući kompaktnom dizajn
  • Fleksibilnost postavke

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена