• Veća produktivnost

  Povećajte produktivnost vaše proizvodne linije koristeći našu pouzdanu i kvalitetnu opremu. Bilo da vam je potrebno markiranje proizvoda, detekcija metala ili nekih drugih stranih materija, provera težine pakovanja, etiketiranje ili direktno štampanje etiketa, mi imamo uređaj za vas!
 • Ponuda za tekstilnu industriju

  Nudimo vam kvalitetne i pouzdane Citizen uređaje za štampu na tekstilnim markicama, kao i sav potrošni materijal potreban za rad. U ponudi su Citizen uređaji sa 200dpi i 300dpi rezolucijom, sa opcionim sekačem, za lakše i brže sečenje markica.
 • Akcija! Staro za novo!

  Imate neki stari inkjet štampač i želeli biste ga zameniti za nov, moderan uređaj? Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate i mi ćemo zameniti vaš stari uređaj sa nekim od printera nove Videojet 1000 serije uređaja, tako da dobijate potpuno nov uređaj uz popust.
 • 1
 • 2
 • 3

Idealna ponuda za tekstilnu industriju

Želite kvalitetan i pouzdan uređaj za štampanje tekstilnih markica? Mi vam nudimo kvalitetne i pouzdane Citizen CL-S621 (200 dpi) i CL-S631 (300 dpi) uređaje za štampu na tekstilnim markicama, kao i sav potrošni materijal potreban za rad. Razlika između ova dva uređaja je u rezoluciji štampe, tj. uređaj sa većom rezolucijom će sitnije elemente odštampati u većem kvalitetu nego isti uređaj sa manjom rezolucijom. Za veći kvalitet štampe, mi vam preporučujemo CL-631 uređaj. U Citizen uređaje takođe se može ugraditi specijalni sekač, koji će nakon svake štampe pravilno odseći markicu na potrebnu dužinu. Za više informacija o samim štampačima kliknite na jednu od slika dole:

Citizen CL-S621   Citizen CL-S631
Citizen CL-S621
(200dpi)
  Citizen CL-S631
(300dpi)

 

Što se tiče potrošnog materijala, mi vam nudimo poseban ribon za štampu na tekstilnim markicama, koji omogućava da štampa ne spada tokom pranja na visokim temperaturama ni tokom peglanja. U ponudi su takođe najlonski i satenski materijali, različitih širina, za štampu. Takođe uz štampač je zagarantovana instalacija od strane naših servisera, kompletno podešavanje uređaja za rad, instaliranje svog potrebnog softvera i obučavanje vašeg kadra za rad sa ovim uređajem i softverom za dizajniranje štampe.

Kod nas, kao generalnih zastupnika, imate obezbeđen servis Citizen uređaja, rezervne delove i stalnu korisničku službu koja će vam izaći u susret i pomoći vam u radu sa vašim uređajem. 

Na ovom snimku možete videti Citizen CL-S631 model sa sekačem u akciji!

Velika Akcija!

 
Citizen Akcija!

Idealno rešenje za tekstilnu industriju!

Započinjete novi posao ili unapređujete postojeći? Želite kvalitetan i pouzdan uređaj za štampanje tekstilnih markica? Mi vam nudimo kvalitetne i pouzdane Citizen uređaje za štampu na tekstilnim markicama, kao i sav potrošni materijal potreban za rad. U ponudi su Citizen uređaji sa 200dpi i 300dpi rezolucijom, sa opcionim sekačem, za lakše i brže sečenje markica.

Više informacija

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена