Videojet 1210

Videojet 1210

Dizajniran za manje zahtevne aplikacije, pri malim i srednjim brzinama rada i kapacitetima, sa ispisom do četiri reda teksta. Printer je konstruisan da podrži i isprati rad vaše proizvodne linije.

Inkjet štampa

Dizajniran je za korisnike koji imaju jednostavne potrebe za obeležavanjem i idealan je za industriju hrane, pića, hemijsku, farmaceutsku i industriju lične nege/kozmetike.

Jednostavniji rad

Jednostavan korisnički interfejs zasnovan na ikonicama i inovativne karakteristike čine rukovanje printerom jednostavnijim nego ikad. Glava za štampanje se automatski kalibriše i čisti u cilju konstantno visokih performansi i dužeg vremena rada. Smart Cartridge Fluid System  ili "pametni patron" sprečava prosipanje tečnosti tokom zamene kertridža - smanjujući otpad i operativne troškove.

Manje održavanja

Videojet 1210 radi 6.000 sati pre potrebnog redovnog servisa. Poruka upozorenja se pojavi na ekranu kada je vreme da se zameni ventilsko filterski blok - nema više prljave zamene filtera.

Superiorniji kvalitet štampe

Linija 1000 omogućava najčitljivije kodove u industriji. Ona obezbeđuje superioran kvalitet štampe garantujući precizno plasiranje kapljica mastila - iznova i iznova. Dinamička kalibracija održava konstantan kvalitet ispisa, čak i ukoliko se uslovi okruženja promene.

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена